MySendle laat ondernemers besparen op verzendkosten

De afgelopen jaren kenden online shoppen al een sterke niet aflatende groei, maar de coronacrisis heeft hier een enorme versnelling in gebracht. Ondernemingen worden juist in deze periode gedwongen om de focus te leggen op online sales, terwijl aan de andere kant op de kosten moet worden gelet. Zeker nu bedrijven het moeilijk hebben is het een continue overweging waar ze in de kosten bespaard kunnen worden en waar ze juist in moeten investeren. Zo is dit ook het geval in de wereld van pakketverzending. Het belangrijkste voor een ondernemer is natuurlijk dat het pakket op het juiste moment wordt bezorgd bij zijn/haar klant en het liefst ook voor een zo scherp mogelijke prijs. MySendle is de vervoerder die hierop inspeelt. Het verzenden van een pakket is al mogelijk vanaf € 3,96 en is daarbij standaard gratis verzekerd! Al snel een besparing van ruim € 2,00 per pakket. Dus stel je eens voor dat je als onderneming 100 pakketten per dag verzendt, dan scheelt het wekelijks al € 1.400,-!

MySendle

MySendle is opgericht door een groep ondernemers, met vernieuwingsdrang, vanuit verschillende discipline met meer dan 20 jaar ervaring in de vervoerdersmarkt. Er is veel onderzoek gedaan naar de huidige markt van pakketverzending en een concept is ontwikkeld dat nauw aansluit op de wensen van ondernemers. MySendle heeft dan ook gekozen voor een compleet andere aanpak, waarbij de ondernemer nog voordeliger en sneller zijn pakket kan versturen via het boekingssysteem van mySendle. De diensten van MySendle zijn zowel voor de kleine als grote onderneming geschikt, zo kan je al volledig verzekerd een pakket versturen vanaf € 3,96. Voor deze verzekering worden geen extra kosten gerekend.

MySendle komt als eerste pakketdienst met drie uitgekiende abonnementsvormen, welke maandelijks opzegbaar zijn. Voor iedere ondernemer is er een passend abonnement.

MySend bundel?

Met de mySend bundel wil mySendle op basis van vooraf vastgestelde aantallen een commitment en een nog intensievere samenwerking met de klant aangaan. Op basis van deze aantallen rekent de kortingsgenerator van mySendle extra korting uit. Voorwaarde is wel dat de aantallen worden gehaald. Met de mySend bundel krijgen ondernemers dus extra korting bovenop de reguliere scherpe tarieven, gebaseerd op de hoeveelheid pakketten die u als ondernemer maandelijks verstuurt.

Resultaten

In het eerste halfjaar zijn er al meer dan 6.000 pakketten verstuurd door mySendle over de hele wereld, zijn er ruim 500 nieuwe registraties gedaan en hebben zij van hun klanten een mooie gemiddelde beoordeling gekregen van een 8,1.

10-daagse gratis trial

MySendle is nieuw in de vervoerdersmarkt en streeft naar een optimale klantvriendelijkheid. Om dit behalen is er door mySendle flink geïnvesteerd in het online boekingsplatform.

Om te ervaren wat en wie mySendle is, is het mogelijk om eerst een trial te nemen de diensten uit te proberen. Zo kunt u als ondernemer gebruik maken van de aller scherpste tarieven en ervaart u alle voordelen van mySendle. Uw 10-daagse trial loopt niet automatisch door, na dag 10 kunt u een beslissing nemen om het abonnement af te sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven